22.07.2014. Senior Service

U prepunoj grožnjanskoj koncertnoj dvorani Kaštel u utorak je održan koncert pod nazivom Senior Service, na kojem su nastupili mentori Ljetne jazz škole Hrvatske glazbene mladeži koja se upravo održava u Grožnjanu. 

Zbog lošeg vremena koncert, dio 15. izdanja festivala Jazz is Back! BP, s pozornice Balwan Cityja prebačen je u dvoranu Kaštel.

Nastupili su redom američka pjevačica Renee Manning, zatim pijanisti Neven Frangeš i Davor Dedić, gitarist Elvis Stanić, američki kontrabasist Andy McKee, austrijski bubnjar Karlheinz Miklin, američki trombonist Luis Bonilla, švedski trubač Lasse Lindgren i austrijski saksofonist Karlheinz Charlie Miklin.

Sve redom renomirani jazzeri i vrsni glazbenici, predstavili su večer sjajne glazbe kroz autorske skladbe kao i jazz standarde, a sve je začinjeno sjajnim interpretacijama koje su posebno došle do izražaja u solo dionicama.

Do posljednjeg mjesta ispunjena koncertna dvorana Kaštel bila je poprilično mala za brojnu publiku koja je došla na koncert te je dio publike ispred dvorane slušao koncert, a sjajnu svirku nagradili su dugim, glasnim aplauzima. (T. TIDIĆ/www.glasistre.hr)

 

         
 

OPĆINA GROŽNJAN
Umberta Gorjana 3
52429 GROŽNJAN-GRISIGNANA

Web:
www.groznjan-grisignana.hr

   

Jeunesses Musicales Croatia
Adresa Trg S. Radića 4,
10000 Zagreb, Croatia

Web:
http://www.hgm.hr

 
Copyright: Jazz is Back BP ; Development Studio web art