27.07.2014. Uroš Perič - Tribute to Ray Charles

Publika je do posljednjeg mjesta ispunila koncertni prostor grožnjanskog Balwan Cityja kao i okolne uličice u nedjelju, kad je na festivalu Jazz is Back! BP nastupio slovenski pjevač i pijanist Uroš Perič s koncertnom večeri pod nazivom Tribute to Ray Charles.

Već redovan gost na grožnjanskom jazz festivalu, Uroš je nastupio uz bend sastavljen od vrsnih glazbenika - gitarista Primoža Grašiča, basista Marija Mavrina i bubnjara Ratka Divjaka, a valja spomenuti i tri odlične pjevačice. Svi su oni priredili pravi spektakl uz repertoar sastavljen od Peričevih autorskih skladbi, zatim pjesama Raya Charlesa, kao i nekih blues klasika poput "Got My Mojo Workin'", "Route 66" i drugih.

Osim što odlično svira i pjeva, Perič vrhunski oponaša Raya Charlesa, što je pokazao u pjesmama poput "Georgia", "Can't Stop Loving You" i drugima. Bila je to večer odlične svirke, a izuzetno brojna publika je izvedbu glazbenika popratila dugim glasnim aplauzima te ih više puta pozvala na bis. (T. TIDIĆ/www.glasistre.hr)

 

         
 

OPĆINA GROŽNJAN
Umberta Gorjana 3
52429 GROŽNJAN-GRISIGNANA

Web:
www.groznjan-grisignana.hr

   

Jeunesses Musicales Croatia
Adresa Trg S. Radića 4,
10000 Zagreb, Croatia

Web:
http://www.hgm.hr

 
Copyright: Jazz is Back BP ; Development Studio web art